Julkaisimme juuri kesäkuun uutiskirjeen! Jos se ei ole saapunut sähköpostiisi, voit lukea sen täältä. Siinä on juttua sunnuntain juhannusjuhlista ja saunan avajaisista ja sisältää raportit menneistä tapahtumista. Muistutamme varaamaan kalenteriin päivät vuosikokoukselle ja itsenäisyyspäivän gaalalle. Jäsenmaksun uusiminen on tullut myös jälleen ajankohtaiseksi toimintavuodelle 2017-18. Pian jäsenetuihin kuuluu edullisempi saunan käyttö, voit lukea lisää siitä uudelta saunasivultamme. Kerromme myös Suomi 100-kampanjoista ulkosuomalaisille.
* * *
We just published the June newsletter! If you did not receive it, you can read it here. It tells about the Midsummer celebration and sauna opening this Sunday and includes reports of the past events. We also remind you to save the dates for the AGM and the Independence Day Gala as well as renewing FSM membership for 2017-18. The membership benefits include a reduced price for the Finnish Hall sauna, you can read more about it on our new sauna webpage. We are also informing about the Finland 100 campaigns engaging Finns living abroad.