Tervetuloa viettämään juhannusta ja saunan avajaisia Melbournen Suomi-talolle sunnuntaina 25.6. klo 13 alkaen! Perinteisen juhannuslounaan lisäksi juhlistamme saunan valmistumista sen ensimmäisillä löylyillä (naisten ja miesten vuorot lounaan jälkeen). Ohjelmassa mm. myös pelejä ja saunamakkaran grillausta. Ota mukaan oma pyyhe ja pefletti/ laudeliina. Huom: kuten emojit ehdottavat, saunamme on uimapukuvapaa (mutta voit aina kayttaa pyyhetta, jos tarpeen). Lounaan hinta (sis. saunan) on jäsenille $20 MSS:n jäsenille ja $25 ei-jäsenille. Ilmoittauduthan viimeistään torstaina 22.6. Pirjolle meilillä (tossavainen@bigpond.com) tai puhelimitse 0419554390.

Lue täältä suomalaiselle saunalle luodusta emojista.
* * *
Welcome to celebrate Finnish Midsummer and the opening of the sauna at the Finnish Hall on Sunday 25th of June from 1pm onwards! In addition to the traditional Midsummer lunch we will be testing the heat of the brand new sauna (women’s and men’s shifts after lunch). There will also be games and sauna sausage barbecuing. Please bring your own towel and sauna seat cover. Also note that as the emojis’ (lack of) attire suggests, our sauna is swim suit free (but you can always wrap a towel around you if you like). Lunch price (including sauna) is $20 for FSM members and $25 non-members. Please RSVP to Pirjo latest by Thu 22nd June via email (tossavainen@bigpond.com) or by phone 0419554390.

Read here about the Finnish sauna feeling and the emoji created for this sacred place for Finns.