Suomi-Seura on saanut äskettäin huomiota sekä paikallisessa mediassa että suomalaisessa blogissa. Annakaisa Anttila on Ruisrockin tuottaja, joka on ottanut vuoden virkavapaata matkustamiseen ja piipahti Suomi-talolla Melbournessa käydessään. Hän kirjoittaa kauniisti ruisleipätalkoistamme, voit nähdä jutun tästä. Sen lisäksi saunakomiteasta kirjoitettiin juttu Star Weekly-lehdessä viime viikolla, kun paikallinen toimittaja sai vihiä kampanjastamme rakentaa sauna Suomi-talolle. Saunakomitea on viime syyskuusta lähtien ideoinut ja suunnitellut kauan haikailtua saunaa Altonaan ja hakee parhaillaan kansanedustaja Tim Watts:in Gellibrand Stronger Communities Grant- apurahaa. Jos haluat löylytellä tulevaisuudessa Altonassa, tule tukemaan saunaprojektiamme vappuna. Lue lisää viimeisimmästä uutiskirjeestä!

* * *
Finnish Society has recently received attention both in the local media and in a Finnish blog. Annakaisa Anttila wrote nicely about the baking of rye bread at the Finnish Hall on her blog. She has taken a year off from her work as a producer and stopped by at the Finnish Hall on her travel in Australia. You can see her story in Finnish here. In addition, sauna committee was featured in Star Weekly when the local journalist got to know about our application for the Federal MP Tim Watts’ Gellibrand Stronger Communities Grant. If you want to enjoy the soothing sauna in Altona in the future, please come to support the campaign at our May Day event. Read more about the sauna project and our May Day event from our April newsletter!

Photo by: Annakaisa Anttila, http://www.lily.fi/blogit/tuottaja-anttila/ruisleipaa-australiassa

Kuva/photo by Annakaisa Anttila