Onko ikävä Ullanlinnan Vappu-piknikkiä? Ullanlinnaa meillä ei ole ja piknikkikin on korvattu aussilaisittain BBQ:lla, mutta muuten on puitteet kohdallaan! Vappupäivänä 1.5. klo 13 alkaen Suomi-talolla on ohjelmassa telttasaunontaa, mölkyn peluuta, livemusiikkia ja hiljainen huutokauppa, jossa mukana tavara-ja lahjakorttilahjoituksia suomalaisilta tukijoiltamme. Tarjolla myös perinteisiä vappuherkkuja eli simaa ja munkkia. BBQ ja vappuherkut $10 jäsenille, $15 muille. Muista tuoda mukanasi pyyhe ja uikkarit, jos haluat saunoa (aikuiset saunamaksu min. $5; lapset ilmaiseksi, mutta aikuisen seurassa)! Ilmoittauduthan to 28.4. mennessä – lisätiedot tapahtumasivuillamme ja Facebookissa. Tilaisuuden tuotto menee suoraan saunanrakennusrahastoon, joten tule tukemaan hyvää asiaa!

Welcome to celebrate May Day at the Finnish Hall on 1 May! Program includes tent sauna, playing mölkky, live music and silent auction of items and gift cards donated by our Finnish supporters. Also traditional May Day mead and donuts on offer with BBQ (cost $10 for FSM members, $15 for others). Please RSVP by Thursday 28th of April (see details on our website or Facebook) and bring bathers and towel if you want to test the tent sauna (adults min. $5, kids free but need to be accompanied by an adult). All proceeds go directly towards the great cause of building our own sauna at the Finnish Hall!

Vappy May Day kuvakollaasi Riina_pieni