Vaikka tähän tapahtumaan on vielä 4 kuukautta, se on niin erityinen, että haluamme kertoa jo siitä. Itsenäisyyspäivän gaalaillallinen juhlistaa Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä muutama päivä ennen varsinaista juhlapäivää eli lauantaina 2.12. Tulossa on ikimuistoinen ilta musiikin ja illallisen merkeissä Melbournen kaupungintalolla. Lipunmyynti netissä on nyt avattu, tervetuloa juhlimaan kanssamme! (MSS:n eläkeläisjäsenille liput ovat myynnissä Suomi-talolla.)
* * *
Even though there are still 4 months to this event, it’s so special that we already want to let you know about it. The Independence Day Gala Dinner celebrates the momentous occasion of the 100th anniversary of Finland’s independence a few days before the real date (6th of December), on Saturday 2nd of December.  Welcome to join us for an evening with dinner and music at the Melbourne Town Hall! Tickets can be purchased here (concession tickets for FSM pensioner members are on sale at the Finnish Hall).