Seuraavat pääsiäiskisat, eli 51. Suomi-Päivät järjestetään Melbournessa 14-17.4.2017! Se tulee olemaan ensimmäinen iso tapahtuma Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuotena. Tarvitsemme paljon auttavia käsiä tekemään tapahtumasta onnistuneen ja kutsummekin kaikkia kisakomiteaan liittymisestä kiinnostuneita ottamaan komitean puheenjohtajaan Joriin yhteyttä (president@fsmelbourne.com.au).

The next Easter Games, i.e. the 51st Finnish Festival will be organised in Melbourne on 14-17 April 2017! It will be the first big event of the centenary year of Finland’s independence. We will need lots of helping hands to make this event a success and now invite everyone interested in joining the Easter Games planning committee to contact the committee president Jori (president@fsmelbourne.com.au).

Suomi-Paivat logo