Suomen ulkoasiainministeri Timo Soini vierailee Australian ja Uuden-Seelannin kiertueellaan Melbournessa ja Suomi-talolla lauantaina 5.3. klo 10-13. Sen kunniaksi on tarjolla brunssi ($10). Jotta osaamme varata riittävästi tarjottavaa, ilmoittauduthan Pirjolle torstaihin 3.3. mennessä (puh. 0419 554390 tai email: tossavainen@bigpond.com). Voit lukea Soinin vierailusta Australiassa (englanniksi) Suomen suurlähetystön sivuilta.

On his official visit to Australia and New Zealand, Mr Timo Soini, Minister for Foreign Affairs and Deputy Prime Minister of Finland will stop by in Melbourne and at the Finnish Hall on Saturday 5th of March 10am -1pm. A brunch will be served at the start ($10). Please RSVP by Thursday 3rd of March to Pirjo so that we can reserve enough food for everyone (tel. 0419 554390 or email: tossavainen@bigpond.com). You can read more on Soini’s Australian tour on the Embassy of Finland website.

 

 

 

 

 

Photo: Sakari Piippo, Valtioneuvoston kanslia