Melbournen Suomi-Seuran joulunalus on ollut täynnä tapahtumia, kuten ehkä olettekin nähneet Facebookista. Olemme koonneet viimeisimpään uutiskirjeeseen linkit näiden tapahtumien kuva-albumeihin. Kiitämme samalla kuluneesta vuodesta jäseniämme ja tukijoitamme, ja toivotamme kaikille hyvää joulua ja onnellista vuotta 2016!

P.S. Aloitamme uuden vuoden toiminnan 17.1. urheilulla. Pidä silmällä nettisivujamme ensi vuoden tapahtumien suhteen!

* * *
The period leading up to Christmas has been pretty busy for the Finnish Society of Melbourne as you may have seen from Facebook. We have collected the links to the latest event photo albums to the latest newsletter. Also, we would like to thank our members and supporters for this year and wish you all merry Christmas and happy 2016!

P.S. We start the new year activities with sports on the 17th of January. Keep on eye on our website for the events in the new year!

Hyvaa joulua FSM 2015