Lokakuun uutiskirje on julkaistu! Löydät tietoa siinä syyskuun vuosikokouksesta, uudesta hallituksesta, jäsenmaksuista, leivontatalkoista sekä viimeaikaisista ja tulevista tapahtumista. Jos et saanut sitä sähköpostiisi, voit lukea sen täältä.

Leivontatalkoot alkavat 24.10, ja jatkuvat aina joulumarkkinoihin (28.11.) asti viikonloppuisin (ja muutamana viikonpäivänä). Katso lisätiedot tapahtumasivuiltamme.

October newsletter is out! It includes information on the AGM in September, new Committee, membership fees, baking workshops as well as recent and upcoming events. If you did not get it in your email, you can read it here.

The baking workshops start on the 24th of October and continue on weekends (and a few extra weekdays) until the Christmas Bazaar on the 28th of November. Check the details on our event page.